När man lämnar faller allt på plats

Ibland är det bara så att man bygger sig sitt korthus. När man märker att något saknas eller att korthuset är dåligt byggt och bestämmer sig för att riva det, faller alla bitarna på rätt plats. Man kanske hade allt redan innan. Men det var på fel plats.

Nu när jag bestämt mig för att lämna funkar allt bättre än någonsin. Vill fortfarande lämna Calgary. Men man kommer ju sakna folket.

Har fortfarande inte slutit fred med min roomie. Inget jag är sugen på att göra heller. Är fortfarande skitförbannad på honom sen i lördags. Pallar inte med gnäll!

Var uppe på Nose Hill och tog lite kort. Lägger upp ett par här. De är från 2 olika dagar. 1 vecka mellan.Vacker vy?
Gillar färgernaNu hinner jag inte mer.

Puss och kram

Nytt år, nya tider

Så var det här. Det nya året med nya möjligheter.

Först och främst kan jag tala om att jag fortfarande jobbar för Future Shop. Jag tjänar bra mycket mindre pengar nu än innan jul. Men det är ju januari, vad hade man väntat sig? Klarar mig fint i alla fall.

Nästa nyhet är att jag nu bestämt mig att lämna Calgary den 1 mars. Flyttlasset går då till Toronto.

Är fruktansvärt trött på Calgary. Även fruktansvärt trött på en av mina roomies med. Han gör inget annat än gnäller. Det är inte befogat gnäll heller. Han gör precis samma sak mot alla andra men så gnäller han på alla andra. Orkar inte med honom. Har även hört att Toronto ska vara skoj.

Helt ärligt är Calgary knappt ens en riktig stad. Bara en förbannat stor by. Inget direkt skoj som händer här. Och har man inte bil är man klippt. Jag har haft skoj här men inte så skoj som jag velat. Därför tar jag nu mitt pick och pack och drar. Så om någon tänker komma och hälsa på mig får det bli i Toronto.

Jobbet ska jag försöka behålla. Ska be om transfer till en affär i Toronto.

Nu har jag inte mycket mer att säga. Frågor? ställ dem då!

Puss och kram'
Beppe

RSS 2.0